Zaterdag 20 april open dag bij de heemkundekring Heeze-Leende-Zesgehuchten.

Foto: Mijn Heeze | Tekst op basis van een bericht van de Heemkundekring Heeze-Leende-Zesgehuchten

“Heemkundekring Heeze-Leende-Zesgehuchten” nodigt u uit voor een boeiende open dag met als thema “Van wie ben de gij er ene?” op zaterdag 20 april van 10:00 tot 17:00 uur. Het evenement zal plaatsvinden in de heemkamer, gevestigd op Pompenmaker 6. Parkeergelegenheid is ruimschoots aanwezig voor bezoekers.

Deze dag staat volledig in het teken van genealogie. Zij bieden diverse presentaties aan en u krijgt de gelegenheid om in onze uitgebreide collectie te grasduinen. Hun deskundige medewerkers staan klaar om u te assisteren en van advies te voorzien bij uw onderzoek naar uw familiegeschiedenis.

Wist u dat u voor slechts € 30,00 per jaar lid kunt worden van de kring? Je krijgt als lid elk kwartaal de Heemkronyk en je kunt op dinsdagavond van 19.00 tot 21.00 uur in onze heemkamer rondneuzen.

Mis deze kans niet om meer te ontdekken over uw afkomst en de geschiedenis van Heeze en omgeving. Heemkundekring Heeze-Leende-Zesgehuchten heet u van harte welkom op zaterdag 20 april. Kom langs en duik in het verleden!

© 2024 Mijn Heeze