Workshop ‘Lezen en Liedjes’ tijdens Nationale Voorleesdagen

Tijdens de Nationale Voorleesdagen, die plaatsvinden van 24 januari tot en met 3 februari 2024, wordt het weer een feest in de bibliotheek. En speciaal voor de kleintjes is er een betoverende workshop ‘Lezen en Liedjes’ op vrijdag 26 januari om 16:00 uur in de Bibliotheekvestiging in ‘t Perron.

Afbeelding van Rosy / Bad Homburg / Germany via Pixabay | Tekst: Bibliotheek Dommeldal

De workshop, geschikt voor kinderen van 1-4 jaar en hun (groot)ouders, belooft een muzikale ervaring te worden. De toegang is gratis, maar aanmelding is vereist, aangezien er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is.

Elja Smeets-Schaaf van Muziek Fantastique neemt de deelnemers mee op een bijzondere reis door het prentenboek van het jaar: ‘Help! Een verrassing.’ Met zang, spel en voorleessessies wordt de wereld van de verbeelding tot leven gebracht voor jonge luisteraars.

Dus, breng je kleintje mee naar de Bibliotheekvestiging Heeze op vrijdag 26 januari en geniet samen van dit unieke voorlees- en muziekavontuur. Aanmelden voor de workshop is gratis en kan via de website van de bibliotheek. Mis deze kans niet om het leesplezier te delen en de magie van verhalen en muziek te ontdekken tijdens de Nationale Voorleesdagen 2024!