Wordt jij de ster van de jeugdcarnaval bij de Heibessums?

Ben jij klaar om de schijnwerpers te betreden en het podium te veroveren bij de Heibessums tijdens de carnaval van 2024? Als je tussen 9 en 15 jaar oud bent, van een feestje houdt, graag vooraan loopt in de polonaise, en beschikbaar bent op 10 november voor onze partynight XL, dan is dit jouw kans om een onvergetelijke carnaval te beleven.

De Heibessums zijn op zoek naar enthousiaste jongeren om jeugdprins of jeugdprinses te worden. Als je wilt weten wat het inhoudt om deze speciale rol te vervullen, bekijk dan onze website, waar je ook het inschrijfformulier vindt.

Omslag fotoo: NoName. (2018, 23 januari). Streamer Carnaval partij – gratis foto op Pixabay. Pixabay. | Beeld en tekst: De Heibessums

Maar dat is nog niet alles! De Heibessums zoeken ook naar kinderen tussen 10 en 15 jaar oud die graag de jeugdraad willen versterken. Als je wilt bijdragen aan het bouwen van een geweldig feest tijdens carnaval en deel wilt uitmaken van een fantastische groep, wacht dan niet langer en meld je aan voor de jeugdraad. Voor meer informatie over wat het betekent om deel uit te maken van de jeugdraad, kun je onze website raadplegen, waar je ook het inschrijfformulier vindt.

Belangrijk: De inschrijving is geopend tot en met 27 oktober 2023, dus wacht niet te lang! Grijp deze kans en maak je klaar om te stralen op de carnavalspodia van Heibessum.