Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst! TV Heeze organiseert schooltennis.

In de maanden oktober, november en december van vorig jaar heeft Tennis Vereniging Heeze in samenwerking met ID Tennis Academy en 3 basisscholen uit Heeze schooltennis georganiseerd. Groepen 1 tot en met 3 gingen 3x naar de tennisbaan om daar kennis te maken met de tennissport. Alle kinderen kregen 2 uurtjes tennisles van de trainers Britt en Han waarna ze met een glimlach weer terug naar school of naar huis gingen. De rackets, ballen, accommodatie werden beschikbaar gesteld door TV Heeze en het enthousiasme dat de kinderen meebrachten zorgde ervoor dat het een groot succes werd. 

Foto’s en tekst aangeboden door TV Heeze

Op 10 december was iedereen uitgenodigd om naar de afsluitende speldag te komen en ook daarvoor was het enthousiasme overweldigend: ongeveer 30 kinderen waren aanwezig en werden getrakteerd op een aantal leuke spellen. Opnieuw onder professionele begeleiding van de trainers die werden geholpen door een aantal fanatieke vrijwilligers van de club. Trotse ouders stonden naast de baan te kijken hoe hun zoon of dochter met een racket en bal actief aan de spelletjes meedeed. 

Hard werken kost energie en daarom werden de kinderen getrakteerd op pannenkoeken waarna ze weer verder konden met de volgende spelletjes om uiteindelijk met een big smile naar huis te gaan! Dat de introductie en de slotdag goed in de smaak vielen, blijkt uit het aantal inschrijvingen voor een introductiecursus die door ID Tennis Academy werd aangeboden: hiervoor hebben zich 15 kinderen ingeschreven en die is inmiddels van start gegaan. In februari wordt er opnieuw schooltennis georganiseerd maar dan voor groepen 4 tot en met 6. Wij hebben er zin in!!