Warm onthaal voor Sint en Pieten in regenachtig Heeze

Op een koude, gure en regenachtige zondagmiddag bracht Sinterklaas samen met zijn vrolijke Pieten een hartverwarmend bezoek aan Heeze. De Sint verliet tijdelijk zijn vertrouwde Kasteel om ook de kinderen van het dorp te verrassen met zijn aanwezigheid. In plaats van de gebruikelijke koets koos hij dit keer voor een overdekte auto, die hem naar het gemeentehuis bracht, waar burgemeester Verhoeven hem al stond op te wachten.

Foto’s: Egon van der Linden | Tekst/ Video: Joost Heessels

De gemeente had WeCreate/Arjen Verhuurt ingeschakeld om de papa’s en mama’s te verwennen met gratis koffie, een welkome traktatie tijdens dit gure weer.

Na een warm welkomstwoord van de burgemeester begaf Sinterklaas zich, vergezeld door zijn trouwe gevolg, naar ‘T Perron. Daar barstte een vrolijke sfeer los met gezang en springende kinderen. De magie van het moment zorgde voor een onvergetelijke middag voor jong en oud. Als kers op de taart deelde Sinterklaas persoonlijk handjes uit aan alle kinderen, terwijl zijn Pieten de cadeautjes uitdeelden.

Het was een dag vol vreugde, gezelligheid en warmte, waarbij Sinterklaas en zijn Pieten de harten van de inwoners van Heeze wisten te verwarmen, ondanks het gure weer.

[ngg src=”galleries” ids=”21″ display=”pro_mosaic”]