Vrouwen van Nu vieren de creativiteit en helpen de voedselbank

Afgelopen donderdag kwamen de leden van Vrouwen van Nu bijeen voor een bijzondere avond vol gezelligheid, creativiteit en samenhorigheid. Iedereen kwam binnen met de bijdrage voor de voedselbank. De ene tas nog groter dan de andere!

De wijk die verantwoordelijk was voor de koffie met lekkernijen verraste de aanwezigen met heerlijke zelfgemaakte cake, monchoutaart en appeltaart, die door de leden met veel smaak werden genoten.

Foto’s: Vrouwen van Nu | Tekst: Ria van den Bisen/ Mijn Heeze

Het hoofdthema van de avond was creativiteit. Twee maanden geleden hadden de leden zich kunnen opgeven en kenbaar kunnen maken wat ze graag wilden maken. De keuzes varieerden van het maken van lampionnen van blikjes tot het ontwerpen en schilderen van schaaltjes en kommetjes, en zelfs het creëren van prachtige kunstwerken met macramé. Er was voor ieder wat wils, en de resultaten van deze creatieve inspanningen waren verbluffend.

Voor degenen die liever wilden buurten en ontspannen, waren er enkele spellen en kaarten beschikbaar. De sfeer van de avond was warm en gastvrij, waar iedereen zich op zijn gemak voelde.

De klap op de vuurpijl was de uitreiking van een prijs aan de persoon die met succes de rebus had opgelost uit het puzzelboekje dat ter gelegenheid van het 90-jarig jubileum van de vereniging in september was uitgedeeld.

De Vrouwen van Nu kijken nu vooruit naar het optreden van Ton Dolmans (Rachel Carroll), dat gepland staat voor 16 november. Voor degenen die nog geen kaartje hebben bemachtigd, zijn deze verkrijgbaar voor slechts 10 euro per stuk aan de bar bij ‘t Perron of via de website. Mis deze kans niet om een inspirerende avond vol muziek en entertainment te beleven.