Vrouwen van Nu: Twee Succesvolle Activiteiten voor de Zomerstop

Foto’s: Ellen van de Paal | Tekst: Redactie Mijn Heeze op basis van gegevens Vrouwen van Nu

De Vrouwen van Nu Heeze hebben deze maand nog twee geweldige activiteiten georganiseerd voordat ze genieten van hun welverdiende zomerstop. Op donderdagavond 20 juni vertrok een volle bus vanaf ‘Perron om 8 uur naar Hattem voor een dag vol plezier en cultuur.

De eerste stop was het Bakkerijmuseum, waar de dames hartelijk werden ontvangen met koffie, thee en overheerlijke appeltaart. Na deze smakelijke start volgde een boeiende rondleiding door het museum. Een enthousiaste bakker gaf een demonstratie over de traditie en het ambacht van brood bakken in diverse vormen. De ochtend werd afgesloten met een uitgebreide lunch op dezelfde locatie.

Na de lunch bezochten ze het Anton Pieck Museum, waar de dames prachtige tekeningen bewonderden, waaronder bekende werken uit de Efteling-boeken en diverse prenten. Ook was er een leuke winkel waar souvenirs gekocht konden worden. In het sfeervolle plaatsje Hattem was er nog tijd om rond te lopen en te genieten van de charmante omgeving. De dag werd afgesloten met een diner in Nistelrode, waarna de bus om 21.30 uur weer terugkeerde naar Heeze.

Op woensdag 26 juni vond de jaarlijkse barbecue plaats, een van de hoogtepunten van het jaar. Enkele leden werden bijgestaan door hun mannen bij de bereiding van de barbecue, terwijl anderen overheerlijke salades hadden gemaakt. Het evenement werd gehouden op een prachtige zonnige dag op het veld van korfbalvereniging Eymerick, waar volop werd bijgepraat onder het genot van een drankje en barbecue. De avond werd feestelijk afgesloten met een dessertbuffet.

Nu gaan de Vrouwen van Nu Heeze genieten van de zomerstop en hun vakantie. Hopelijk krijgen ze een mooie zomer. In september gaat het jaarprogramma weer van start, met ook bijeenkomsten voor niet-leden. Voor meer informatie, bezoek de website of neem contact op met het secretariaat van Vrouwen van Nu Heeze via  vrouwenvannu.heeze@gmail.com