Vrouwen van Nu bedankt iedereen die heeft geholpen bij het jubileum

Vrouwen van Nu afd. Heeze wil graag iedereen hartelijk danken die op welke manier dan ook hun 90-jarig jubileum tot een geweldig succes heeft gemaakt.

Foto’s en tekst: Vrouwen van Nu afdeling Heeze

Met name Bakkerij ‘t Bakkertje en De Kaasboer, die beiden ons hebben gesponsord met gebak en overheerlijke Italiaanse bonbons. Verder zijn er natuurlijk ook de fotograaf: Angelien Rijpers, de media zoals RTV Horizon, Mijn Heeze, Middenstandsbelangen en Heeze-Leende 24, die voor de aandacht in de media hebben gezorgd. Dit is een positieve bijdrage geweest aan de viering van ons 90-jarig jubileum.

De leden van onze eigen vereniging, de wijk Kamille, hebben gezorgd voor de aankleding van de zaal en deze omgetoverd tot een prachtige feestlocatie.

De dilemma’s zorgden in de avond voor de muzikale omlijsting en hun muziek werd door alle aanwezigen zeer gewaardeerd. Er werd volop gedanst en meegezongen met bekende en onbekende songfestivalliedjes.

Wij zijn hiervoor erg dankbaar en aan ieder veel erkentelijkheid verschuldigd. Ook de gemeente Heeze-Leende en de medewerkers van dorpshuis ‘t Perron hebben een positieve bijdrage geleverd om ons feest tot een onvergetelijk geheel te maken.

Nogmaals, voor iedereen hartelijk dank voor dit mooie jubileumfeest.