Vriendenkring Hopeloos wint Spijkerspelen 2024

Foto’s: Michel Naninck | Tekst: Redactie Mijn Heeze/ Michel Naninck

De Spijkerspelen 2024 zijn vlekkeloos verlopen dankzij de perfecte organisatie van “Ge wit oit noit nie.” Het evenement, dat jaarlijks plaatsvindt, trok weer vele deelnemers en toeschouwers. De winnende groep van dit jaar is “Vriendenkring Hopeloos,” die met hun indrukwekkende prestaties de eerste plaats wisten te veroveren. Mijn Heeze feliciteert Vriendenkring Hopeloos van harte met hun overwinning.

Een belangrijke vernieuwing dit jaar was de wijziging in de organisatieverantwoordelijkheden. Traditioneel werd de winnende groep belast met de organisatie van de volgende editie van de Spijkerspelen. Om alle groepen aan te moedigen zich optimaal in te zetten voor de overwinning, is deze regel aangepast. Voortaan wordt de organisatie overgedragen aan de groep die als tiende eindigt.

In deze editie eindigde “Vriendenkring Van Gaal” op de tiende plaats, wat betekent dat zij de organisatie van de Spijkerspelen 2025 op zich zullen nemen. Deze nieuwe regel werd positief ontvangen door de deelnemers en biedt nieuwe dynamiek aan de competitie.

De Spijkerspelen 2024 waren een groot succes, mede dankzij het enthousiasme en de inzet van alle deelnemende groepen en de strakke organisatie door “Ge wit oit noit nie.” Het dorp kijkt al uit naar de volgende editie van dit geliefde evenement.