Voorbereidingen voor Tweede Tiny Forest in volle gang

De eerste voorbereidingen voor de Tiny Forest in de spinner zijn in volle gang. Vandaag wordt het hekwerk rondom het mini-bosje opgebouwd als onderdeel van de eerste bouwfase. Deze voorbereidingen markeren het startschot voor de aanleg van het Tiny Forest, een initiatief dat wordt gesteund door IVN, de gemeente en de scholen.

Foto’s en tekst: Mijn Heeze (2023, 20 november)

Op donderdag 23 november zullen enthousiaste leerlingen van basisscholen Merlebos en Trumakkers, samen met vertegenwoordigers van IVN Natuureducatie en de gemeente, deelnemen aan de feestelijke plantdag. Deze dag staat in het teken van het gezamenlijk planten van diverse boom- en plantensoorten die het Tiny Forest zullen vormgeven. Een belangrijk moment, omdat het niet alleen de gemeenschap bij elkaar brengt, maar ook bijdraagt aan de bevordering van biodiversiteit en natuurbeleving.

Het Tiny Forest-initiatief stimuleert de betrokkenheid van jong en oud bij natuurbehoud en draagt bij aan een groenere en gezondere leefomgeving. De gemeente Heeze-Leende kijkt uit naar de realisatie van dit tweede Tiny Forest en de positieve impact die het zal hebben op de lokale flora, fauna, en gemeenschap.

Zie je een foutje laat dat ons dan gerust weten. Mail naar redactie@mijnheeze.nl of app naar 06 29222435. Of heb je zelf nieuws of een verhaal laat het ons dan ook weten. 

Home » Nieuws » Voorbereidingen voor Tweede Tiny Forest in volle gang

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292