Volop activiteiten bij Tennis Vereniging Heeze

Op zondag 17 maart organiseerde TV Heeze het Snerttoernooi en van 18 tot en met 23 maart vonden de Club Kampioenschappen plaats. Tussendoor werd op 22 maart de Interne Mix afgesloten!

Het was een drukke week bij TV Heeze met legio activiteiten.

Op zondag 17 maart werd het Snerttoernooi georganiseerd. Vorig jaar liep dit toernooi volledig in de soep omdat het letterlijk snertweer was. Dit jaar waren de weergoden ons beter gezind en werden er enkele leuke potjes tennis gespeeld! Traditioneel werd er afgesloten met erwtensoep gecombineerd met roggebrood met katenspek en zult: lekker!!

Foto’s en tekst: TV Heeze

Vanaf maandag 18 maart stonden de Club Kampioenschappen dames- en herendubbel op de rol. Voor beide disciplines hadden zich ongeveer 30 koppels ingeschreven wat resulteerde in vele leuke en spannende tenniswedstrijden. De (halve-)finales vonden plaats op zaterdag 23 maart, een dag waar duidelijk werd waar het gezegde ‘Maart roert z’n staart’ vandaan kwam: een lekker zonnetje in de ochtend en hagelbuien in de middag. Voor TV Heeze geen probleem want voor enkele wedstrijden werd uitgeweken naar onze tennishal met 3 binnenbanen.

Uitslagen:

Dames dubbel: eerste plaats voor Elke van Breda & Martine Jurriens die de finale in 3 sets wonnen van Liesbeth van der Aa & Eefje van Gaal.

Heren dubbel A: Koen Louwers & Tom Vanholder wonnen de de finale van Justin Janssen & Rob Mulders.

Heren dubbel B: Martijn Mansvelders & Mike van Roosmalen mogen zich een jaar lang clubkampioen noemen na het winnen van de finale tegen Tiddo Folmer & Joris Mestrom.

Tussendoor werd op vrijdag 22 maart de Interne Mix van TV Heeze afgerond. Aan deze Interne Mixcompetitie hebben in de winterperiode ongeveer 30 koppels deelgenomen, verdeeld over 4 poules. Ook voor deze afsluiting moest er uitgeweken worden naar de hal omdat het de hele avond pijpenstelen regende.

Het bestuur van TV Heeze feliciteert de kersverse clubkampioenen en bedankt de verschillende commissies voor de organisatie van alle activiteiten. Daarnaast nog een dankjewel voor slagerij van Hooff voor het sponsoren van katenspek en zult!

Voor overige informatie over TV Heeze kun je terecht op https://www.tvheeze.nl/. Hier vind je ook informatie over de verhuur van binnenbanen waarvoor contact opgenomen kan worden met Andre Theunissen: a.theunissen@hslnet.nl

De tennislessen bij TV Heeze worden gegeven door ID Tennis Academy en verzorgd door Han Hakkens en Britt Schreuder. Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan contact op met info@idtennisacademy.com.