Vandaag de ontknoping van onze verstrooide paashaas-tel-wedstrijd!

Op deze spannende dag maken we bekend dat de foto van onze verstrooide paashaas maar liefst 59 paaseieren onthult! Na het nemen van de foto heeft onze verstrooide paashaas snel alle eieren opgeruimd, klaar om ze a.s. zondag echt te verstoppen voor het grote paasfeest. Klik hier om de foto te vergroten.

Een aantal deelnemers hebben het juiste aantal paaseieren geraden! Uit deze groep hebben we willekeurig twee winnaars getrokken. Deze gelukkige winnaars zijn reeds op de hoogte gebracht en kunnen morgen hun prijs in ontvangst nemen.

We willen graag benadrukken dat we alleen de antwoorden hebben meegenomen die via de juiste kanalen zijn ingediend. Antwoorden die op Facebook zijn gegeven, zijn niet in aanmerking genomen omdat het hier geen social media actie betrof. We begrijpen het belang van eerlijke deelname en willen voorkomen dat anderen met minder oprechte bedoelingen onze wedstrijd beïnvloeden.

We zijn ontzettend dankbaar voor iedereen die via e-mail of onze sociale mediakanalen heeft gereageerd op onze wedstrijd. Jullie enthousiasme en deelname hebben deze activiteit tot een groot succes gemaakt. Blijf ons volgen voor nieuws en leuke acties!

Dank ook aan Bakkerij ‘t Bakkertje voor het beschikbaar stellen van de prijzen.