Van den Hurk & Doezé Kersttoernooi in Tennishal TV Heeze

Vanaf woensdag 27 december tot en met 31 december 2023 zal het Van den Hurk & Doezé Kersttoernooi worden georganiseerd. Het toernooi omvat verschillende categorieën, waaronder Heren Dubbel (HD), Dames Dubbel (DD), en Gemengd Dubbel (GD). De indeling van de deelnemers zal plaatsvinden op basis van de speelsterkte volgens de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB). Dit garandeert uitdagende wedstrijden en een eerlijke competitie voor alle deelnemers. De wedstrijden vinden plaats in de tennishal van TV Heeze.

Afbeelding van No-longer-here via Pixabay | Tekst: Mijn Heeze op basis van een flyer.

Er poulewedstrijden gespeeld, waarbij de poulewinnaars doorgaan naar de felbegeerde finales op 31 december. De wedstrijdduur is vastgesteld op 1 uur. Op 31 december zal de prijsuitreiking plaats vinden met uitsluitend een spannende loterij.

De inschrijving voor het Van den Hurk & Doezé Kersttoernooi staat open voor alle enthousiaste tennissers. Het inschrijfgeld bedraagt slechts €8.00 per persoon, per onderdeel. De deadline voor inschrijving is 15 december. Deelnemers kunnen zich eenvoudig aanmelden via www.toernooi.nl of door de QR-code te scannen.

Voor meer informatie en eventuele vragen kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Teejoo v.d. Broek via telefoonnummer 06-48725072.