Update van TV Heeze: Afscheid, Competitie en Koningsdagplannen

Foto’s en tekst: Tennis Vereniging Heeze

Op woensdag 3 april vond de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) plaats en in dezelfde week start de KNLTB voorjaarscompetitie met deelname van vele jeugd- en seniorenteams. Later deze maand opent TV Heeze haar deuren voor de jeugd tijdens Koningsdag!

Tijdens de jaarlijkse ALV werd eerst onder andere even stilgestaan bij het overlijden, eerder dit jaar, van onze oud-voorzitster Roos Daemen. Het jaarverslag, jeugdzaken, competitie, training, activiteiten en financiën passeerden de revue en werden interactief met de aanwezige leden besproken. Aan het einde van de vergadering werd afscheid genomen van 2 bestuursleden: Ad Knapen is ongeveer 20 jaar bestuurslid geweest voor de accommodatie met zaken als onderhoud van park en paviljoen. Ine de Cooker is 10 jaar bestuurslid geweest in verschillende rollen maar de laatste jaren als secretaris waarbij ze onderdeel uitmaakte van het dagelijks bestuur. Zowel Ad als Ine werden in de bloemetjes gezet en hartelijk bedankt voor hun jarenlange inzet! De rol van Ad zal worden overgenomen door Ed Heutz terwijl Helmi Janssen het secretariaat over zal nemen. Beiden werden met applaus welkom geheten.

Deze week is ook de KNLTB voorjaarscompetitie weer van start van gegaan! Bij TV Heeze betekent dat dat zowel doordeweeks (overdag en op donderdag- en vrijdagavond) als in het weekend vele wedstrijden worden gespeeld. Bij de jeugd doen dit jaar 6 teams mee waarbij ook weer een team in de jongste rode leeftijdscategorie (kinderen tot en met 8 jaar)! Bij de senioren strijden 28 teams om kampioenschappen (of tegen degradatie) in verschillende klassen.

Op Koningsdag, zaterdag 27 april, opent ook TV Heeze haar deuren: letterlijk wordt het poortje tussen de velden van korfbalvereniging Eymerick en onze tennisbanen opengezet. De kinderen die dit Koningsdagevenement bezoeken, mogen bij de Tennis Vereniging een paar leuke spelletjes doen, verzorgd door onze trainers en enkele vrijwilligers. Wij hebben er zin in en hopen natuurlijk op lekker weer.

Voor overige informatie over TV Heeze kun je terecht op https://www.tvheeze.nl/. Hier vind je ook informatie over de verhuur van onze binnenbanen waarvoor contact opgenomen kan worden met Andre Theunissen: a.theunissen@hslnet.nl

De tennislessen bij TV Heeze worden gegeven door ID Tennis Academy en worden verzorgd door Han Hakkens en Britt Schreuder. Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan contact op met info@idtennisacademy.com.

© 2024 Mijn Heeze