Une Belle Course met Lunchbuffet in ‘t Perron

Foto en tekst: Redactie Mijn Heeze

Op zondag 30 juni om 11:00 uur verandert de theaterzaal van ‘t Perron in een plaats van ontroerende verhalen en nostalgie met de vertoning van “Une Belle Course”. Voor slechts € 12,50 neemt deze film je mee op een bijzondere rit door Parijs, geleid door de 92-jarige Madeleine.

Madeleine, die haar huis in de buitenwijken verlaat om naar een verpleeghuis aan de andere kant van de stad te gaan, vraagt haar taxichauffeur Charles om een bijzondere omweg. Samen bezoeken ze alle plekken die een belangrijke rol in haar leven hebben gespeeld. Dit levert een prachtig en ontroerend verhaal op, dat niet alleen het leven van Madeleine, maar ook het hart van elke kijker zal raken.

Tijdens de pauze wordt een smakelijk lunchbuffet geserveerd, met een heerlijke selectie van diverse broodjes en beleg. Een perfecte gelegenheid om na te praten over de eerste helft van de film en te genieten van een gezellige en smaakvolle onderbreking.

Mis deze unieke ervaring niet en reserveer je plaats in ‘t Perron voor een reis door het leven van Madeleine en de straten van Parijs.