UItwisselingsconcert Nieuw Talent Orkesten zeer succesvol!

Op vrijdag 2 februari vond het uitwisselingsconcert plaats van de Nieuw Talent Orkesten van Sterksel/Heeze en Mierlo. Volwassen muzikanten die recent begonnen zijn om samen muziek te maken.Het orkest uit Mierlo, Frisse Wind, onder leiding van Bjorn Lijten opende het concert. Zij wisten het massaal aanwezige publiek te vermaken met een mooi stuk muziek.

Het orkest uit Sterksel/Heeze deed hier niet voor onder. Ook zij wisten onder leiding van Harry Boom de aanwezigen te verrassen met een prachtige uitvoering. Als kers op de taart gaven beide orkesten samen een toegift ten gehore. Hierin kwam alles samen wat dit Nieuw talenten Orkest initiatief zo bijzonder maakt. In korte tijd een muzikale passie (her) ontdekken  en dit samen met elkaar delen. Natuurlijk komt dit resultaat niet vanzelf. Naast de inzet van alle muzikanten is hier ook heel wat organisatietalent voor nodig. Zowel de dirigent Harry Boom als Netta van Gastel, namens Sterksel en Ans Bosmans namens Heeze, kregen voor al hun inzet een mooie attentie.

Het Nieuw Talent Orkest Sterksel/Heeze gaat nu verder met de volgende serie repetities onder de leiding van Henk van Moorsel. Mocht u geinteresseerd zijn geraakt om ook uw muzikale talenten te ontdekken neem dan contact op met fanfare St Nicasius uit Heeze, www.fanfareheeze.n  of Muziekvereniging de Heerlijkheid uit Sterksel www.muziekverenigingsterksel.nl .