Uitnodiging voor een gezellig koffiemoment

Medewerkers van het Sociaal Team en woCom, nodigen jou van harte uit voor een informeel koffiemoment op dinsdag 12 maart, tussen 10.00 en 12.00 uur, in de gezellige ruimte van dorpshuis ’t Perron, gelegen aan Schoolstraat 48.

Afbeelding van Kat Galamay via Pixabay | Tekst: woCOM

Dit koffiemoment is niet alleen een uitstekende gelegenheid om te genieten van een kopje koffie, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten, een praatje te maken en eventueel advies te vragen. Of je nu komt voor een gezellig gesprek of om informatie in te winnen, iedereen is van harte welkom!

Tijdens deze bijeenkomst zullen de vertegenwoordigers van het Sociaal Team, aanwezig zijn om al jouw vragen met betrekking tot het sociaal domein te beantwoorden. Heb je vragen over bijvoorbeeld zorg, ondersteuning of participatie? Stel ze hier!

Ook medewerkers van woCom zijn aanwezig om jouw vragen te beantwoorden over het zoeken van een woning, het onderhoud van je huurwoning of om meldingen te maken over je woonomgeving.

Dus waar wacht je nog op? Kom gezellig langs, maak gebruik van deze gelegenheid om anderen te ontmoeten en je vragen te stellen. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen een gezellige ochtend te beleven!