Tweede Quiz! Op Sterksel: 9 november 2024

Afbeelding en tekst: Quiz! op Sterksel

Houd je vast, want op 9 november 2024 barst de Tweede Quiz! op Sterksel weer los! Dit jaar pakken ze extra groot uit met uitdagende vragen en opdrachten, en hebben ze een spectaculaire nieuwe toevoeging: De Connectie. Denk jij dat je deze kunt vinden? Welk team gaat er met de meeste punten vandoor? Het wordt een avond vol plezier en verrassingen, perfect voor een gezellige tijd met vrienden en familie.

De uitslag wordt op zondagmiddag 17 november bekendgemaakt, dus zorg dat je deze datum vrijhoudt in je agenda. Misschien ben jij wel de gelukkige winnaar! Schrijf je nu in als team van maximaal 10 deelnemers en wees erbij. Inschrijven kan via hun website: www.quizopsterksel.nl.

Geen team? Geen probleem!

Heb je geen team maar wil je wel meedoen? Geen paniek! Stuur gewoon een mailtje naar inschrijven@quizopsterksel.nl. Zij koppelen je graag aan andere solo-deelnemers om samen een topteam te vormen.

Sponsors gezocht!

Quiz! Op Sterksel is ook op zoek naar geweldige sponsors. Wil jij hen helpen om dit evenement nog grootser te maken? Stuur dan een mail naar voorzitter@quizopsterksel.nl. Elke vorm van hulp is meer dan welkom!

Mis deze fantastische avond niet! Doe mee, geniet en maak kans op fantastische prijzen!