Tweede Kerstival in Sterksel: Een Betoverend Spektakel

Voor de tweede maal bundelden Muziekvereniging de Heerlijkheid en het Centrum voor Epilepsie Woonzorg van Kempenhaeghe hun krachten om het Kerstival te organiseren. Dit sfeervolle kerstevenement, met straattheater, muzikale optredens en een gezellige kerstmarkt, vond plaats in de omgeving van Kloostervelden in Sterksel. Het Kerstival trok een divers publiek, van jong tot oud en groot tot klein, en bood voor ieder wat wils.

Foto’s: Jan en Jolanda Engelen | Tekst: Redactie Mijn Heeze

Het weer was uitstekend, waardoor vele activiteiten buiten konden plaatsvinden. Bijbelse taferelen wisselden zich af met Kerstmannen van diverse pluimage. Zowel het oog als de maag werden getrakteerd; bekende kerstmelodieën vulden de lucht, en de geur van traditionele kerstgerechten zweefde over het terrein.

Kerstcadeaus waren verkrijgbaar bij kraampjes van diverse verenigingen, ondernemers en bewoners van Kempenhaeghe. Een foodplein met diverse foodtrucks en kraampjes verwelkomde de bezoekers. In De Broeders vond een reeks optredens plaats, waaronder die van de Fanfare en Slagwerkgroep van Muziekvereniging de Heerlijkheid Sterksel en vele andere muzikale talenten.

Speciale dank gaat uit naar de fotografen die deze keer voor Mijn Heeze de foto’s wilde maken.

[ngg src=”galleries” ids=”26″ display=”pro_mosaic”]