TV Heeze sluit 2023 sportief af met van den Hurk & Doezé Kersttoernooi.

Foto’s en tekst: Tennis Vereniging Heeze

In de dagen tussen kerst en nieuwjaar heeft Tennis Vereniging Heeze het jaar sportief uitgeluid met het traditionele van de Hurk en Doezé Kersttoernooi. Meer dan 80 koppels speelden hun wedstrijden in onze tennishal, voorzien van 3 mooie tennisbanen!

Van 27 tot en met 31 december werd er getreden op 3 niveaus voor zowel dames-, heren- als mix-dubbels. Dit betekende volle programma’s die rond 3 uur ‘s middags begonnen en doorliepen tot laat in de avond. Al die tijd was ook het paviljoen open en zorgde de toernooiorganisatie dat ook het publiek niets tekort kwam terwijl het barteam klaarstond om iedereen te voorzien van een lekker drankje.

Een greep uit de winnaars: DD-A: Kim Vorstenbosch en Karin Mulders, GD-B:Marion Knippels en Tom Konings en HD-C: Mike van Roosmalen en Frank Vos.

De hoofdprijs van de loterij, een lunch voor twee personen bij huiskamerrestaurant Sabero in Leende, werd gewonnen door Inge Valkenburg.

Daarnaast was er nog een winnares van de eerste TV Heeze Grand Slam die men kon winnen door deel te nemen aan zowel de beiden SporTed Club Kampioenschappen, het Elektro de Groof Pareltoernooi en dit van de Hurk & Doezé Kersttoernooi. De winnares van deze Grand Slam was Karin Mulders!

Tijdens de prijsuitreiking werd afscheid genomen van twee organisatoren die al lang meedraaiden: Helmi Janssen en Jean-Paul van den Heuvel. Het bestuur van TV Heeze bedankt hen voor hun tomeloze inzet maar daarnaast natuurlijk ook de hele organisatie, de bar- en keukendiensten, de sponsoren en alle deelnemers en toeschouwers die dit toernooi opnieuw tot een plezierig einde van het tennisjaar maakten.

Voor overige informatie over TV Heeze kun je terecht op https://www.tvheeze.nl/. Hier vind je ook informatie over de verhuur van binnenbanen waarvoor contact opgenomen kan worden met Andre Theunissen: a.theunissen@hslnet.nl

De tennislessen bij TV Heeze worden gegeven door ID Tennis Academy en verzorgd door Han Hakkens en Britt Schreuder. Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan contact op met info@idtennisacademy.com.