TV Heeze laat honderden kinderen kennis maken met tennis op Koningsdag!

Foto en tekst: TV Heeze

Afgelopen zaterdag,  27 april opende TV Heeze haar deuren voor de jeugd tijdens Koningsdag! In samenwerking met korfbalvereniging Eymerick werd het poortje naar banen 9 en 10 van het tennispark open gezet en de jeugd vermaakt met leuke spelletjes. Op zondag 2 juni zijn alle kinderen opnieuw welkom om tijdens een actieve tennisochtend een lekker balletje te slaan.

De trainers van TV Heeze, Britt Schreuder en Han Hakkens, hadden samen met de jeugdcommissie en enkele vrijwilligers een paar leuke spelletjes voorbereid. Op deze manier konden de kinderen, we schatten ongeveer 400 (!!) op een speelse manier kennis maken met de tennissport. Het weer liet zich van z’n beste kant zien en de kinderen genoten van deze activiteit die onderdeel uitmaakte van een veel groter programma opgezet door KV Eymerick. Eerder dit jaar hebben de trainers ook schooltennis georganiseerd en alle jeugd is opnieuw welkom op zondag 2 juni van 10:00-13:00 uur voor een heuse tennis clinic. Deelname is gratis en de clinic wordt afgesloten met pannenkoeken voor alle deelnemers (en hun papa’s en mama’s). Belangstelling? Geef je op via jc@tvheeze.nl!

In april is ook de KNLTB voorjaarscompetitie weer van start van gegaan! Bij TV Heeze betekent dat dat zowel doordeweeks (overdag en op donderdag- en vrijdagavond) als in het weekend vele wedstrijden worden gespeeld. Bij de jeugd doen dit jaar 6 teams mee waarbij ook weer een team in de jongste rode leeftijdscategorie (kinderen tot en met 8 jaar)! Bij de senioren strijden 28 teams om kampioenschappen (of tegen degradatie) in verschillende klassen.

Het bestuur van TV Heeze bedankt KV Eymerick voor de prettige samenwerking en wenst alle competitieteams heel veel succes toe!

Voor overige informatie over TV Heeze kun je terecht op https://www.tvheeze.nl/. Hier vind je ook informatie over de verhuur van onze binnenbanen waarvoor contact opgenomen kan worden met André Theunissen: a.theunissen@hslnet.nl

De tennislessen bij TV Heeze worden gegeven door ID Tennis Academy en worden verzorgd door Han Hakkens en Britt Schreuder. Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan contact op met info@idtennisacademy.com.