TURBO-TEAM Verovert Carnaval met Hun Nieuwste Single “Brabant”

Het Turbo-Team, bestaande uit Koen en Jimmy, gaat er deze carnaval vol gas tegenaan met hun nieuwste single “Brabant”. De mannen hebben het bekende nummer van Guus Meeuwis onder handen genomen en er een onweerstaanbare turbo versie van gemaakt.

Tekst en afbeelding: TURBO-TEAM

Het Turbo-Team, dat al lekker scoorde met meer dan 1.500.000 streams voor “We Gaan Voor Die Kater” en hits als “Bob Gepakt” en “100X”, presenteert nu vol trots hun nieuwe feestknaller “Brabant”.

Guus Meeuwis in de Schijnwerpers
Dit jaar markeert het laatste jaar dat Guus Meeuwis optreedt in het Philips Stadion met zijn iconische show “Groots met ’n Zachte G”. Als eerbetoon aan deze prachtige traditie hebben Koen en Jimmy “Brabant” in een feestelijk jasje gestoken. Ze hopen dat zowel de oude versie als hun nieuwe, bruisende feestversie veelvuldig gedraaid zullen worden tijdens het aankomende carnavalsseizoen.

Luister Nu!
De single “Brabant” is nu beschikbaar op alle streamingplatforms. Het Turbo-Team nodigt iedereen uit om mee te zingen, dansen en feesten op deze fijne knaller over onze mooie provincie. Direct luisteren? https://thesource.lnk.to/Brabant