TTV Meppers Heeze in de Laatste Sprint van het Seizoen

Logo: TTV De Meppers | Tekst Maurice Cocquyt

Geenhoven 1 vs Meppers 1 2-8

Ons vaandelteam speelde tegen het al gedegradeerde Geenhoven 1 op vrijdagavond in Valkenswaard. Ben en Wietse wonnen al hun wedstrijden. Samen wonnen zij ook het dubbelspel. Iris was goed voor 1 winstpartij.

Stiphout 6 vs Meppers 2 5-5

Ons 2e team speelde zich, in Helmond op zaterdagmiddag, door het gelijkspel, veilig voor klassenbehoud in de 4e klasse. Man van de wedstrijd, Edwin won alledrie de wedstrijden, terwijl Johan en Arthur beide 1 partij tot winst om konden zetten.

Geenhoven 2 vs Meppers 3 7-3

Team 3, ook spelend in de 4e klasse, heeft het iets moeilijker en moet vrezen voor degradatie. Tegen Geenhoven wisten Eric, Tim en Johan allen van dezelfde tegenstander te winnen.

Flash 9 vs Meppers 4 5-5

Bij het gelijkspel in Eindhoven was Quincy ongenaakbaar, Fleur had een wat mindere dag en kon niet tot winst komen, terwijl Guus er weer 2 punten bij kon schrijven. Dit team kan zich volgende week veilig spelen.

Budilia 3 vs Meppers 5 8-2

Bij ons 5e team raakte Ralph, na een nipt verlies in 5 games in de 1 wedstrijd, in vorm bij zijn andere 2 partijen, die hij beide won, Harry en Maurice konden het niet bolwerken tegen de tegenstanders.

De competitie is bijna ten einde, rest ons nog 1 speelronde, volgende week spelen al onze teams een thuiswedstrijd.

Uw verslaggever en wedstrijdsecretaris van TTV De Meppers

Maurice Cocquyt