TTV De Meppers sluit competitie in stijl af

Logo: TTV De Meppers | Tekst Maurice Cocquyt

Voor alle teams van TTV De Meppers stond er een thuiswedstrijd op het programma in de laatste speelronde van de competitie.

Meppers 1 vs. Stiphout 3 6-4

Het vaandelteam sloot de competitie af tegen Stiphout en won nipt. Hugo Snel won 2 wedstrijden, Wietse van Keulen moest het met 1 overwinning doen, terwijl Man of the Match Ben van Hoeve onverslaanbaar was. Uiteindelijk is Meppers 1 op de 5e plaats geëindigd, en gaat volgend seizoen vol voor het kampioenschap in de 3e klasse.

Meppers 2 vs. Flash 8 5-5

Bij het 2e team was afgelopen zaterdag Edwin Gosens dé Grote Man met 3 overwinningen, Hans van Keulen en Johan Cuijten draaiden ook bij in het gelijkspel met ieder één winstpartij. Meppers 2 heeft de 4e plaats behaald in de 4e klasse.

Meppers 3 vs. Stiphout 5 5-5

Tim van den Broek en Eric Kip pakten samen het dubbel en wonnen beide ook van 2 van de 3 tegenstanders. Team 3 is mede door dit resultaat gedegradeerd uit de 4e klasse. Voor hen telt alleen het behalen van het kampioenschap in de 5e klasse volgend seizoen.

Meppers 4 vs. ATTC ’77 5 5-5

Bij het 4e team was Quincy Wezenberg weer de Speler van de Dag met 3 overwinningen. Guus Kursten en Fleur Valent wisten ook 1 wedstrijd te winnen. Met dit gelijkspel is Meppers 4 net 4e geworden en blijft in de 5e klasse.

Meppers 5 vs. Taveres 3 1-9

Alleen ons 5e team verloor in de laatste speelronde. Dit team was vorige week al zeker van degradatie en ook nu waren ze niet opgewassen tegen de studenten van Taveres. Ralph Kiffers wist de eer nog te redden.

Uw verslaggever van TTV De Meppers Heeze