TTV de Meppers Schittert in Competitie met Uiteenlopende Resultaten

Afgelopen weekend stond weer bol van de tafeltennisacties voor de spelers van TTV de Meppers, met een mix van triomfen en uitdagingen in de competitie. Hier is een overzicht van de gespeelde wedstrijden:

Foto: Juliox. (2015, 21 juli). Tafeltennis – gratis foto op PixabayPixabay | Verslaggever van TTV De Meppers Heeze: Maurice Cocquyt

Vrijdag 27 oktober:

Meppers 3 vs. Unicum 8 – 10-0

Het 3e team van TTV de Meppers streeft naar het kampioenschap in de 5e klasse, en ze bewezen opnieuw hun vastberadenheid tegen de lokale rivalen uit Geldrop. Tim, Eric en Johan Rikkers behaalden de perfecte score. Ze wonnen allemaal hun enkelspelen, en Tim en Eric voegden daar nog een overwinning in het dubbelspel aan toe.

Meppers 4 vs. LUTO 4 – 2-8

Het 4e team van TTV de Meppers heeft daarentegen te maken met de dreiging van degradatie uit de 5e klasse. Ze moeten alle zeilen bijzetten om hun positie te behouden. Henry en Fleur wisten helaas geen overwinningen te behalen, maar invaller Guus wist op indrukwekkende wijze 2 wedstrijden te winnen en bracht enigszins verlichting.

Zaterdag 28 oktober:

Meppers 1 vs. Wilvo/TTV Bergeijk 2 – 6-4

Tegen de reserveteams van Wilvo/TTV Bergeijk behaalden Ben en Wietse elk 2 overwinningen, terwijl Iris een enkele overwinning behaalde. Het dubbelspel werd gewonnen door Ben en Wietse. Met nog een wedstrijd te gaan, staat het vaandelteam van TTV de Meppers nu op de 2e plaats, direct achter Stiphout.

Meppers 2 vs. Unicum 6 – 6-4

In een confrontatie met directe concurrenten voor de 4e plek behaalde het 2e team van TTV de Meppers een nipte overwinning. Arthur behaalde 1 overwinning, Hans 2 en Man of the Match Johan Cuijten 3. Ze hebben wat terrein gewonnen op Unicum, maar moeten nog steeds 3 punten goedmaken om directe klassenbehoud veilig te stellen.

Meppers 5 vs. Budilia 5 – 5-5

In deze wedstrijd was Guus onverslaanbaar, zowel in het enkelspel als in het dubbelspel, waar hij samen met Casper speelde. Casper won zelf knap 1 wedstrijd, maar helaas slaagde Maurice er niet in om tot winst te komen.

Verslaggever van TTV De Meppers Heeze: Maurice Cocquyt