TTV de Meppers in de competitie

Jullie missen nog de verslagen van de wedstrijden van afgelopen weekend en hier zijn ze dan:

We beginnen met ons 3e seniorenteam. De wedstrijd tegen Valkenswaard 5 werd met 7-3 gewonnen, Tim Johan Rikkers en invaller Fleur wisten alledrie 2 partijen te winnen. Johan en Tim wonnen ook het dubbel. Door de puntendeling bij het onderlinge duel tussen de 2 teams van Wilvo/TTV Bergeijk konden Tim Van Den Broek Johan Rikkers en Eric Kip niet meer achterhaald worden en werden zo kampioen in de 5e klasse. Hulde aan team 3 en succes in de 4e klasse.

Foto: Juliox. (2015, 21 juli). Tafeltennis – gratis foto op Pixabay. Pixabay | Uw verslaggever van TTV De Meppers Heeze, Maurice Cocquyt

Ons vaandelteam won ook, van Valkenswaard 2, met dezelfde cijfers als ons 3e. Ook hier wisten de spelers er ieder met 2 winstpartijen naar huis te gaan. Wietse, Ben en Hugo speelden deze keer. Iris, reservespeler deze keer, won samen met Wietse het dubbel.

Ons 2e team deelden de punten met Een en Twintig 4. Hans wist helaas niet tot winst te komen, Arthur 2x en Johan Cuijten 3x haalden de punten binnen.

Team 4 kampt helaas met wat personele problemen deze competitie. Fleur, Quincy en invaller Guus moesten in het enkelspel hun meerdere erkennen aan al hun tegenstanders, uiteindelijk wonnen Quincy en Guus wel het dubbelspel, een 4-6 verlies tegen PJS 3 uit Vught.

Ons 5e team is verwikkeld met nog 3 andere teams in een strijd om de bovenste plaatsen. Tegen één van de concurrenten, Veldhoven 15, werd op het scherpst van de snede gestreden om elk punt. Er werd helaas met 7-3 verloren. Casper wist niet te winnen, Harry wist er 2 te winnen en Maurice kon eindelijk voor de eerste keer juichen na zijn eerste winstpartij deze competitie.

Het programma van komend weekend:

Do. 16-11:

ATTV ’71 3 – De Meppers 5

Vr. 17-11:

ATTC ’77 3 -De Meppers 2

Flash 11 – De Meppers 4

Za. 18-11:

Unicum 4 – De Meppers 1

De Meppers 3 = vrij

Uw verslaggever van TTV De Meppers Heeze,
Maurice Cocquyt