TTV De Meppers Heeze: Gemengde resultaten voor de resterende teams

Meppers 5 had een spannende ontmoeting tegen koploper Een en Twintig in Beek en Donk op donderdag. Voor de tweede keer dit seizoen trokken ze aan het langste eind met een eindstand van 7-3 in hun voordeel. Guus en Ralph waren de helden van de avond, elk met drie overwinningen, en samen veroverden ze ook de dubbelspeloverwinning. Een opvallende prestatie was het feit dat ze een tegenstander van zijn ongeslagen status wisten te beroven. Helaas slaagde Casper er niet in om een overwinning toe te voegen.

Foto: Juliox. (2015, 21 juli). Tafeltennis – gratis foto op Pixabay. Pixabay | Uw verslaggever van TTV De Meppers Heeze, Maurice Cocquyt

Meppers 1, aan de andere kant, ging zonder hun kopman Ben naar Deurne en stuitte op een kleine hobbel in hun race naar het kampioenschap. Ze verloren met een eindstand van 7-3, waarbij alledrie de spelers van het vaandelteam op één overwinning bleven steken. Hugo, Wietse en Iris slaagden er allemaal in om van dezelfde tegenstander te winnen.

Aanstaand weekend belooft spannend te worden, aangezien al onze teams thuiswedstrijden spelen. Op vrijdag 10 november om 19.30 uur staan de volgende wedstrijden op het programma:

  • Meppers 2 neemt het op tegen Een en Twintig 4.
  • Meppers 3 gaat de strijd aan met Valkenswaard 5.
  • Meppers 4 staat tegenover PJS 3.

Op zaterdag 11 november om 13.00 uur komen de volgende wedstrijden aan bod:

  • Meppers 1 neemt het op tegen Valkenswaard 2.
  • Meppers 5 gaat de uitdaging aan tegen Veldhoven 15.

Alle wedstrijden worden gespeeld in Sporthal De Pompenmaker in Heeze, en supporters zijn van harte welkom om de teams aan te moedigen.

Blijf op de hoogte van de prestaties van TTV De Meppers Heeze en volg ze op sociale media en de officiële website voor updates.