Terugblik op de jaarvergadering van Vrouwen van Nu

Op donderdag 1 februari jl. werden tijdens de jaarvergadering van Vrouwen van Nu een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet, waarvan sommigen zelfs al 40 jaar lid zijn van de vereniging, en één dame zelfs al 65 jaar. Daarnaast namen we afscheid van de reiscommissie, die jarenlang voor leuke busreisjes en fietstochten heeft gezorgd. Als dank ontvingen zij een bon van “Eventjes Eten” voor het vele plezier dat zij de leden hebben bezorgd. Ze willen graag het stokje overdragen.

Foto’s: Vrouwen van Nu | Tekst: Ria van den Bisen

De jaarvergadering werd daardoor een vrolijke bijeenkomst, met diverse felicitaties over en weer. Verder stond deze avond in het teken van een boeklezing van Mariska van Hoof, die sprak over haar boek “Verstrikt in Familiepatronen”. Met volle aandacht wist Mariska het publiek te boeien. Na afloop kregen we de kans om een gesigneerd boek bij haar te kopen.

We maken ons weer op voor een informatief en gezellig jaar in 2024 en gaan op donderdag 22 februari verder met een “Muziekbingo”. Niet-leden zijn ook welkom op deze avond. Kaartjes zijn verkrijgbaar aan de kassa van ‘t Perron.

Kijk op onze website vrouwenvannu.heeze.nl om te zien wat we dit jaar nog meer voor u in petto hebben.