Tennis Vereniging Heeze: volop activiteiten voor jong en oud!!

Foto’s en tekst: Wim Ceelen/ TV Heeze

Ook de maand juni staat weer bol van de activiteiten bij TV Heeze. Op zondag 2 juni zijn alle kinderen welkom om tijdens een actieve tennisochtend een lekker balletje te slaan en op vrijdag 21 juni vieren de dames de Finergie Ladies Night in Oranjesfeer! De KNLTB competitie wordt voor zowel de jeugd als de senioren afgesloten op zondag 23 juni met onder andere een BBQ en livemuziek. Later deze zomer bestaat de mogelijkheid om laagdrempelig kennis te maken met tennis via de Zomer Challenge en de inschrijving voor de najaar competitie is geopend.

Eerder dit jaar en tijdens Koningsdag hebben de trainers van TV Heeze, Britt Schreuder en Han Hakkens, samen met de jeugdcommissie de kinderen van de lagere school kennis laten maken met tennis. Al deze jeugd is opnieuw welkom op zondag 2 juni van 10:00-13:00 uur voor een heuse tennis clinic. Deelname is gratis en de clinic wordt afgesloten met pannenkoeken voor alle deelnemers (en hun ouders). Belangstelling? Geef je op via jc@tvheeze.nl!

Op vrijdagavond 21 juni (aanvang 18:30 uur) worden de banen en ons paviljoen bezet door de dames van TV Heeze tijdens de Finergie Ladies Night. Dit jaar is het thema ‘Oranje’ omdat het Nederlands elftal het om 21:00 uur opneemt tegen de Fransen tijdens het EK. De hapjes en de drankjes zullen oranje kleuren en het belooft een gezellige avond te worden. Als je zin hebt om mee te doen, geef je dan op via een e-mail naar sacha.berkers@hslnet.nl en zoek een leuk tenue bij elkaar want de dresscode is rood-wit-blauw!

Met meer dan 30 teams heeft TV Heeze deelgenomen aan de KNLTB voorjaarscompetitie en deze wordt op zondag 23 juni afgesloten voor zowel de jeugd als de senioren. Voor de jeugd worden er leuke activiteiten georganiseerd door ID Tennis Academy vanaf 15:30 uur. Later op de middag worden de kampioenen gehuldigd en de BBQ aangestoken. De sfeer wordt verder verhoogd door livemuziek van troubadour Peter die ook verzoeknummertjes zal spelen. Iedereen (dus ook de supporters, familie en vrienden) is van harte welkom en opgeven doe je via dit formulier.

In de periode juli, augustus en september is er bij TV Heeze weer de gelegenheid om laagdrempelig kennis te maken met tennis tegen een aantrekkelijk tarief (€25 tot 18 jaar, €45 vanaf 18 jaar) door gebruik te maken van de KNLTB Zomer Challenge. Meer informatie volgt binnenkort maar opgeven kan al via ledenadmin@tvheeze.nl. Ook dient er weer opgegeven te worden voor de KNLTB competitie voor het najaar: https://www.tvheeze.nl/activiteiten/knltb-competitie-inschrijven.

Voor overige informatie over TV Heeze kun je terecht op https://www.tvheeze.nl/. Hier vind je ook informatie over de verhuur van onze binnenbanen waarvoor contact opgenomen kan worden met André Theunissen: a.theunissen@hslnet.nl

De tennislessen bij TV Heeze worden gegeven door ID Tennis Academy en worden verzorgd door Han Hakkens en Britt Schreuder. Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan contact op met info@idtennisacademy.com.