Tennis Vereniging Heeze: Pareltoernooi en Clubkampioenschappen. Schrijf je in!!

Dit jaar organiseert TV Heeze voor de 49ste keer het Elektro de Groof Pareltoernooi dat plaatsvindt van 10-18 augustus. Na de zomer worden de SporTed Clubkampioenschappen Gemend Dubbel gespeeld. Voor beide activiteiten kan al ingeschreven worden. Voor iedereen die eens (opnieuw) kennis wil maken met tennis biedt TV Heeze een mooi Zomer Challenge arrangement aan!

Van 10-18 augustus vindt wederom het Elektro de Groof Pareltoernooi plaats bij TV Heeze, alweer de 49e editie.

Ook dit jaar staat het toernooi garant voor vele leuke wedstrijden met Brabantse gezelligheid en gastvrijheid naast de baan. Spelers en toeschouwers worden weer getrakteerd op lekker hapjes en op vrijdagavond wordt er een tropische feestavond georganiseerd met de nodige cocktails, snacks en leuke muziek. Nu duimen voor zonnig en droog weer, maar volgens de voorspellingen staat ons een warme en droge zomer te wachten.

Wil je zelf meedoen? Dat kan in de single, dubbel of in de mix en in de open categorieën 3 t/m 8 of in de categorieën 5 t/m 8 voor 35+. Inschrijven kan via de KNLTB tot 1 augustus. Dit is jouw kans om te schitteren, dus schrijf je snel in!

Van 1-7 september worden de SporTed clubkampioenschappen gemengd dubbel georganiseerd. Een mooie gelegenheid om na de zomervakantie je tennisracket weer op te pakken en je voor te bereiden op de najaarscompetitie. Heel gezellig ook om te spelen tegen andere leden van TV Heeze. Inschrijven kan op drie niveaus (A-B-C), waarbij A het hoogste niveau is. Dus zoek een maatje en aarzel niet; inschrijven kan vanaf nu via toernooi.nl! Trouwens, inschrijven mag ook als je nog geen maatje hebt. Dan helpt de organisatie je met zoeken.

De KNLTB Zomer Challenge is dan een perfecte manier om in beweging te blijven en (opnieuw) kennis te maken met tennis! In de periode juli t/m september is er bij TV Heeze weer de gelegenheid om laagdrempelig kennis te maken met tennis tegen een aantrekkelijk tarief (€25 tot 18 jaar, €45 vanaf 18 jaar) met de volgende voordelen:

  • Onbeperkt gebruik van de banen van TV Heeze,
  • Deelname aan open toernooien van zowel TV Heeze (Pareltoernooi) maar ook andere verenigingen,
  • Kennismaken met pickleball, een snelle racketsport die stukjes tennis combineert met badminton en squash!

Opgeven voor de Zomer Challenge kan via ledenadmin@tvheeze.nl.

Voor overige informatie over TV Heeze kun je terecht op https://www.tvheeze.nl/. Hier vind je ook informatie over de verhuur van onze binnenbanen waarvoor contact opgenomen kan worden met André Theunissen: a.theunissen@hslnet.nl De tennislessen bij TV Heeze worden gegeven door ID Tennis Academy en worden verzorgd door Han Hakkens en Britt Schreuder. Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan contact op met info@idtennisacademy.com