Tennis Vereniging Heeze: Ga de Zomer Challenge aan en maak kennis met Pickleball!!

Foto’s en tekst: TV Heeze

Na een geweldige jeugddag sluiten we komende week het voorjaar af met Ladies Night en een slotfeest van de competitie waarbij onze kampioenen worden gehuldigd!

Meteen daarna bestaat de mogelijkheid om laagdrempelig kennis te maken met tennis via de Zomer Challenge waarbij je naast tennis ook pickleball kunt spelen.

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst en bij TV Heeze geven we daar invulling aan door het organiseren van schooltennis, clinics voor de jeugd, deelname tijdens Koningsdag en het aanbieden van een aantrekkelijk geprijsde introductiecursus. Op zondag 2 juni werd de tennis clinic bezocht door ongeveer 40 kids die aan het einde van ochtend werden verwend met pannenkoeken!

Op vrijdagavond 21 juni (aanvang 18:30 uur) nemen de dames de regie bij TV Heeze tijdens de Finergie Ladies Night. Dit jaar is het thema ‘Oranje’ vanwege het EK en de hapjes en drankjes zullen oranje kleuren tijdens deze gezellige avond. Als je zin hebt om mee te doen, stuur dan een e-mail naar sacha.berkers@hslnet.nl of er nog plek is en zoek alvast een leuk tenue bij elkaar want de dresscode is rood-wit-blauw!

De KNLTB voorjaarscompetitie wordt op zondag 23 juni afgesloten voor zowel de jeugd als de senioren. Voor de jeugd worden er leuke activiteiten georganiseerd door ID Tennis Academy vanaf 15:30 uur. Later op de middag worden de 5 (!!) kampioensteams gehuldigd en de BBQ aangestoken. De sfeer wordt verder verhoogd door livemuziek van troubadour Peter die ook verzoeknummertjes zal spelen. Iedereen (dus ook de supporters, familie en vrienden) is van harte welkom en opgeven doe je via dit formulier.

Dan breekt de zomerperiode aan waarbij veel andere sporten tijdelijk stil liggen. De KNLTB Zomer Challenge is dan een perfecte manier om in beweging te blijven! In de periode juli t/m september is er bij TV Heeze weer de gelegenheid om laagdrempelig kennis te maken met tennis tegen een aantrekkelijk tarief (€25 tot 18 jaar, €45 vanaf 18 jaar) met de volgende voordelen:

  • Onbeperkt gebruik van de banen van TV Heeze,
  • Deelname aan open toernooien van zowel TV Heeze (Pareltoernooi) maar ook andere verenigingen,
  • Kennismaken met pickleball, een snelle racketsport die stukjes tennis combineert met badminton en squash!

Opgeven voor de Zomer Challenge kan via ledenadmin@tvheeze.nl. Voor informatie over pickleball kun je mailen naar will.ceelen@gmail.com .

Voor overige informatie over TV Heeze kun je terecht op https://www.tvheeze.nl/. Hier vind je ook informatie over de verhuur van onze binnenbanen waarvoor contact opgenomen kan worden met André Theunissen: a.theunissen@hslnet.nl

De tennislessen bij TV Heeze worden gegeven door ID Tennis Academy en worden verzorgd door Han Hakkens en Britt Schreuder. Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan contact op met info@idtennisacademy.com.