Talent spat van het podium tijdens voorspeelavond  fanfare st Nicasius !

Op dinsdag 26 maart organiseerde fanfare st Nicasius een voorspeelavond van al haar jeugdleden. Voor een goed gevulde zaal vol met familie en andere belangstellenden lieten zij zich van hun beste kant zien. Er waren individuele optredens en groepsoptredens van de Jeugdband en van de Jeugd slagwerkgroep. De Jeugdband gebruikt niet alleen blaasinstrumenten. Op dit moment behoort er ook een piano tot de gebruikte instrumenten. Maar bijvoorbeeld ook gitaar is mogelijk. Want wat is er leuker dan op jouw favoriete instrument samen spelen met andere kinderen. Ook de Jeugd slagwerkgroep maakt van alle mogelijke percussie instrumenten gebruik wat een enorme afwisseling in muziek mogelijk maakt.

Bijzonder was dat een deelnemer van onze maandelijkse Speelplaatsen aansloot op trompet bij het optreden van de Jeugdband. Een beter voorbeeld van het doel van de Speelplaatsen is niet te geven namelijk kinderen laagdrempelig in aanraking brengen met muziek, enthousiasmeren en samenspel promoten.

Niet alleen jeugdleden stonden deze avond in het spotlicht maar ook een nieuw talent uit ons Nieuw talent Orkest liet horen wat voor stappen hij al gemaakt heeft. Erg leuk en zo blijkt maar weer, muziek kent geen leeftijdsgrenzen !.

Wat vooral op deze voorspeelavond goed te zien en te horen was , samen muziek maken is super leuk!

Fanfare st Nicasius is super trots op alle deelnemers van dit zeer geslaagde optreden.

Voor meer informatie over alle opleidingsmogelijkheden, zie www.fanfareheeze.nl