Succesvolle Speelplaats fanfare st Nicasius !

Tekst en foto’s: Eric Berkers/ Fanfare St. Nicasius

Op zondag 16 juni stond alweer de vierde Speelplaats van 2024 op de agenda.

Op deze speciale vaderdag editie hadden we weer een mooie en enthousiaste groep kinderen. Naast de kinderen stonden deze keer ook de vaders in het spotlicht. Zij werden allen getrakteerd op een muzikale serenade door hun kinderen. Deze werd natuurlijk eerst met de kinderen geoefend en ook was er weer ruimte voor een spel. De speciale vaderdag serenade was de afsluiting en het hoogtepunt van deze ochtend.. Alle kinderen speelden deze allemaal afzonderlijk, solo dus, voor hun vaders. Erg knap !! En daarmee een schitterende afsluiting van de Speelplaatsen van dit voorjaar.

Wil uw kind vrijblijvend eens een instrument uit proberen en een leuke activiteit beleven dan zijn ze meer dan welkom op de volgende Speelplaatsen. Ervaring of een bepaald muzikaal nivo is niet nodig.

Er volgen in 2024 nog meerdere speelplaatsen , steeds op de 3e zondag van de maand.. De volgende serie Speelplaatsen zal plaats vinden na de zomervakantie. De precieze data zullen nog worden doorgegeven,

Het is geen inloopochtend maar een compleet muzikaal programma. Om dat volledig mee te maken moet je dus van 10.30 uur  tot 11.30 uur aanwezig zijn.