Succesvolle jaarlijkse Ladies Night trekt veel belangstelling

Gisteravond kwamen vrouwen uit Heeze en omstreken samen voor de jaarlijkse Ladies Night, georganiseerd door de Vrouwen van Nu in samenwerking met ‘t Perron. Dit werd georganiseerd aan de vooravond van Internationale Vrouwendag. Het evenement begon met een bruisende informatiemarkt, waar lokale ondernemers, goede doelen en spirituele organisaties hun kraampjes opzetten.

Foto’s: Fotomomentjecelina | Tekst: Redactie Mijn Heeze

De sfeer op de markt was warm en uitnodigend, met een overvloed aan producten en diensten gericht op de moderne vrouw. Van trendy modeaccessoires tot aan spirituele producten, er was voor elk wat wils. De markt trok dan ook vele vrouwen die nieuwsgierig waren naar de diverse aanbiedingen.

Na het verkennen van de markt, verzamelden de dames zich in de grote zaal van ‘t Perron, waar ze onder het genot van een hapje en een drankje konden kijken naar de film ASTOFLO.

Al met al was de jaarlijkse Ladies Night een groot succes, waarbij vrouwen de kans kregen om te ontspannen, te genieten van elkaars gezelschap en nieuwe ervaringen op te doen.