Stichting SeniorenBelangen organiseert themamiddag over levenseinde

Stichting SeniorenBelangen Heeze-Leende-Sterksel staat klaar om een belangrijk onderwerp aan te snijden met hun aanstaande Themamiddag: “Wat als het levenseinde in zicht komt”. Deze informatieve bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 12 april 2024, met aanvang om 13.45 uur (inloop vanaf 13.15 uur) in Dorpshuis ‘t Perron, gelegen aan de Schoolstraat 48 te Heeze.

Afbeelding van Sabine van Erp via Pixabay | Tekst gebasseerd op het bericht van Stichting SeniorenBelangen Heeze-Leende-Sterkse

Het levenseinde is vaak een onderwerp waar mensen liever niet aan denken, maar toch kan het plotseling dichterbij komen dan verwacht. Deze Themamiddag biedt inzichten in hoe om te gaan met deze fase van het leven, en hoe het huiselijk leven niet volledig door dit onderwerp hoeft te worden beheerst.

De focus ligt op het bespreken van verschillende aspecten, zoals wat er op individueel en gezinsniveau geregeld moet worden, hoe men het leven zo normaal mogelijk kan houden en toch ook aangenaam, en vele andere gerelateerde vragen.

Aanmelden voor deze Themamiddag is verplicht en kan via e-mail naar 55plusactief@gmail.com, onder vermelding van naam, woonplaats, en het aantal personen waarmee u aanwezig zult zijn. Indien e-mailen niet mogelijk is, kunt u telefonisch aanmelden op nummer 06 – 40 82 26 37.