Speelplaats fanfare st Nicasius weer van start!

Op zondag 15 oktober  hervatte fanfare st Nicasius de Speelplaats cyclus weer na drie edities in het voorjaar waar we vele kinderen mochten begroeten. In dorpshuis het Perron was alles weer in gereedheid gebracht voor een mooie herfst editie. Uiteraard konden er instrumenten uitgeprobeerd worden maar ook was er weer een interactieve muziek kwis.|

Foto’s aangeboden door Fanfare St. Nicasius | Tekst: Eric Berkers (2023, 15 oktober) 20231015 Speelplaats verslag.docx

En natuurlijk mocht het miniconcertje niet ontbreken. Dat blijft toch elke keer weer ongelooflijk om te zien hoe snel kinderen zonder enige ervaring een muziekstukje op een instrument kunnen spelen. Aan enthousiasme was in ieder geval geen gebrek op deze ochtend en dat is toch waar het allemaal mee begint.

Dus wil uw kind vrijblijvend eens een instrument uit proberen en een leuke activiteit beleven dan zijn ze meer dan welkom op de volgende Speelplaatsen. Ervaring of een bepaald muzikaal nivo is niet nodig. Laat u vooral verbazen over hoe snel basisvaardigheden opgepikt worden en vooral over het plezier wat kinderen aan muziek beleven!

Een hobby voor het leven waar je ook nog eens aantoonbaar slimmer van wordt. Wij planten graag vrijblijvend en gratis het eerste zaadje voor een muzikale toekomst. Er volgen in 2023 nog twee Speelplaatsen op 19 november en 17 december. Dit worden speciale edities. Houd hiervoor de media en facebook in de gaten! Het is geen inloopochtend maar een compleet muzikaal programma. Om dat volledig mee te maken moet je dus van 10.30 uur  tot 11.30 uur aanwezig zijn.