Speelgoed- en Kinderkledingbeurs in de Schammert, Leende

Op zaterdag 6 april staat de Schammert in Leende klaar om ouders en kinderen te verwelkomen op een bijzonder evenement: de Speelgoed- en Kinderkledingbeurs. Tussen 11:00 en 13:00 uur kunnen bezoekers zich verheugen op een gevarieerde markt vol met leuke en betaalbare items voor de kleintjes.

Van kleurrijke kinderkleding tot knuffelbare speelgoeditems en leerzame spelletjes, er is voor elk kind wel iets te vinden. Ouders krijgen de kans om hun kinderen blij te maken met kwalitatieve spullen zonder de bank te breken.

Belangrijk om te vermelden is dat deze beurs uitsluitend contante betalingen accepteert. Zorg er dus voor dat je genoeg cash bij je hebt om je favoriete items te kunnen bemachtigen.

De organisatoren beloven een gezellige sfeer en een ruime selectie aan producten van verschillende merken en stijlen. Het wordt een ochtend vol ontdekkingen en plezier voor zowel ouders als kinderen.

Dus markeer zaterdag 6 april in je agenda en kom langs bij de Schammert in Leende om te genieten van een fantastische Speelgoed- en Kinderkledingbeurs. We hopen je daar te zien!