Speciale herinneringsbomen geplant vanwege 50e boomfeestdag.

Beeldbank van de Leefomgeving

Ongeveer 100 kinderen uit groep 7 van verschillende scholen, zoals de Trumakkers, De Parel, de Berkenschutse en de Talententoren deden mee.

Foto: Beeldbank van de Leefomgeving (z.d.) sna298-100-dpi-1.jpg | Tekst: Gemeente Heeze-Leende. (2023, november 16). Speciale herinneringsbomen geplant vanwege 50e Boomfeestdag.

Het IVN zorgt elk jaar voor de Boomfeestdag in ons dorp. De gemeente helpt met het kiezen van de plek en het planten van de bomen. Dit jaar hebben we 161 bomen geplant bij het bedrijfsterrein de Poortmannen in Heeze en op de Kloostervelden in Sterksel.

Voor dit speciale jaar hebben we herinneringsbomen op elke plek geplant. Naast het planten van bomen, leren de kinderen ook veel over bomen en struiken en waarom ze belangrijk zijn.

Het thema van dit jaar is “Opgroeien met bomen!” Kinderen die al jong met groen bezig zijn, blijven dat meestal ook doen als ze groot zijn. Misschien worden sommigen van hen wel werknemers in de toekomst. Het belangrijkste is dat we de kinderen een leuke tijd geven.

Zie je een foutje laat dat ons dan gerust weten. Mail naar redactie@mijnheeze.nl of app naar 06 29222435. Of heb je zelf nieuws of een verhaal laat het ons dan ook weten. 

Home » Nieuws » Speciale herinneringsbomen geplant vanwege 50e boomfeestdag.

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292