Sociale vaardigheid- en weerbaarheidstraining voor kinderen van start

Team Evenwicht heeft in samenwerking met het Sociaal Team van de gemeente Heeze-Leende een training ontwikkeld voor kinderen uit groep 3 tot en met groep 8, op het gebied van sociale vaardigheden en weerbaarheid. De training heet In-Balans en wordt twee keer per jaar gegeven. In totaal bestaat de training uit zes bijeenkomsten.  

Afbeelding en tekst: Gemeente Heeze-Leende

Wat gaan de kinderen leren? 

Tijdens de training leren kinderen onder andere het herkennen en bewaken van hun grenzen, het omgaan en respecteren van grenzen van anderen, het versterken van hun zelfbeheersing en zelfvertrouwen en het verbeteren van hun communicatieve en sociale vaardigheden.  

Aanmelden 

Voor de training, die start op 28 februari, zijn nog plekken vrij. De training gaat definitief van start bij voldoende aanmeldingen. Hierover worden ouders per mail op de hoogte gehouden (let op je ongewenste mail!). Mocht de groep vol zitten, dan komt de aanmelding op de lijst voor de eerstvolgende training, deze zal waarschijnlijk dit najaar starten.

Wil je meer informatie? Of een aanmelding doen? Kijk dan op de website: https://www.heeze-leende.nl/sova-weerbaarheidstraining