SinterklaasKasteel Heeze zoekt Pieten, helpers en gastvrouwen-heren

Sinterklaas heeft bekend gemaakt dat ook in 2023 weer op Kasteel Heeze komt logeren en zijn logeeradres dan openstelt voor de kinderen. Namelijk op vrijdag 24 november, zaterdag 25 november, zondag 26 november en woensdag 29 november kun je een bezoekje brengen aan het SinterklaasKasteel.

Tekst: SinterklaasKasteel Heeze | Fotocredits: SinterklaasKasteel Heeze – Hannie Berkers

Vereniging SinterklaasKasteel Heeze is op zoek naar vrijwilligers die willen bijdragen aan dit prachtige festijn. Meld je aan via www.sinterklaaskasteelheeze.nl/helpen2023

Er is van alles te doen op SinterklaasKasteel Heeze en ze hebben dan ook veel helpende handjes nodig. Ze zoeken….

Pieten: De meeste feedback van vorig jaar ging over het geweldige Pietenteam, het enthousiasme en de gezelligheid die zij met zich meebrachten. Ben jij een enthousiaste Piet? Houd je van grappen en grollen? Meld je aan!

Helpers bij de opbouw en afbouw: het maakt niet uit of je groot of klein, sterk of slim bent, SinterklaasKasteel Heeze heeft veel handjes nodig tijdens de opbouw om het kasteel om te toveren tot een heus SinterklaasKasteel. En ook weer netjes op te leveren na afloop. Kom je helpen op de opbouw en afbouwdag op donderdag 23 en donderdag 30 november? Zou geweldig zijn!

Gastvrouw-gastheer: de gasten, groot of klein, komen niets te kort. En ook voor de andere vrijwilligers en Pieten zorgen de gastvrouwen en gastheren goed die dag. Denk aan koffie en lekkers serveren, lunch gereed maken of helpen waar kan. Ben jij een gastvrije dame of heer en is dit iets voor jou? Kom er bij!

Vrijwilligers: Wil je graag een steentje bijdragen, maar zie je jezelf nog niet als Piet rondlopen die dagen? Geen zorgen, SinterklaasKasteel Heeze heeft ook nog diverse hand-en-spandiensten op de lijst staan. Denk aan het maken van de activiteitenkaarten, ophalen en wegbrengen van zaken in de voorbereiding, (oneindig veel) cadeautjes inpakken en meer. Meld je aan en laat weten waar jij voor inzetbaar bent.

SinterklaasKasteel Heeze is erg blij met je hulp! Meld je aan via www.sinterklaaskasteelheeze.nl/helpen2023