Show me…..Toon van Mierlo !

Ter ere van haar 100-jarig jubileum organiseert fanfare St Nicasius op 21 en 22 juni 2024 de eerste Heezerse Proms ,  Show me the Music !

Een muzikaal spektakel in een informele setting. Onder het genot van een drankje wordt u meegenomen op een muzikale reis door Heeze met verrassende videobeelden. U kunt genieten van populaire muziek waarbij de fanfare en slagwerkgroep ondersteund worden door een combo en diverse zangers en zangeressen. De avond wordt knallend afgesloten met een uniek reunie optreden van de Mothers Mega Band.

Graag stellen wij in de komende weken de artiesten aan u voor,

Toon van Mierlo

Een  geboren en getogen Heezenaar die al zijn hele leven actief is in de muziek. Als zanger actief geweest in diverse bands en projecten. Zo speelde hij brabopop met de Vrienden van Tjeu. Met die Lustige Schlagerfreunden beklom hij de nationale podia waaronder Dauwpop, Paaspop en de Zwarte Cross. Maar ook voor soul, funk en disco met de Mothers Mega Band draaide Toon zijn hand niet om. Thuis in diverse stijlen maar in alle gevallen een energieke, overtuigende frontman die het publiek inpakt.  

Mis dit niet ! We begroeten u graag op onze concertlokatie op Heezerenbosch 2.

21 en 22 juni, aanvang 19.30

Entree: 15,-
Voorverkoop via :
Lektura
Dorpshuis ’t Perron
of via www.fanfareheeze.nl

Let op: alleen nog staanplaatsen te koop