Show me the Music daverend succes!

Foto’s Nic Limper | Tekst: Eric Berkers/ Fanfare Nicasius

Voor twee volle zalen beleefde fanfare St. Nicasius afgelopen weekend fantastische uitvoeringen van de Show me the Music concerten. De eerste proms concerten in Heeze ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van de fanfare waren een feest voor oor en oog.

Fanfare en Slagwerkgroep presteerden op de top van hun kunnen. Het combo verhoogde de sfeer met hun popsound. Toon, Sjan, Mark, Marlies, John en Linda zongen de sterren van de hemel, wat afwisselend zorgde voor kippenvel, ontroering en feest. Hilarische en sfeervolle videobeelden, videoboodschappen en een vette lichtshow maakten het concert ook een lust voor het oog. En misschien nog wel het belangrijkste, het publiek genoot intens!

De afsluiting door de Mothers Megaband deed oude tijden herleven en bracht veel emoties en een uitgelaten feeststemming in de zaal.

Een woord van dank moet er zeker gaan naar alle sponsoren, particulieren en AH die reclameruimte ter beschikking stelden, de media voor alle pr-ruimte, alle vrijwilligers, horecapersoneel, zangers en combo zonder wie dit allemaal niet mogelijk was geweest. Extra grote dank aan onze gastheer op Heezerenbosch 2. Zonder de gastvrijheid, de perfecte loods en de onbeperkte medewerking die we daar kregen, was dit concert niet mogelijk geweest!

4o