Show me Marlies Jansen

Foto en tekst: Eric Berkers

Ter gelegenheid van haar 100-jarig jubileum organiseert fanfare St. Nicasius op 21 en 22 juni 2024 de eerste Heezerse Proms, getiteld “Show me the Music!” Dit belooft een muzikaal spektakel te worden in een informele setting, waarbij bezoekers worden meegenomen op een bijzondere reis door Heeze, ondersteund door verrassende videobeelden.

Tijdens deze avonden kunnen de aanwezigen genieten van populaire muziek waarbij de fanfare en slagwerkgroep worden ondersteund door een combo en diverse zangers en zangeressen. De avond wordt afgesloten met een uniek reunie optreden van de Mothers Mega Band.

Een van de artiesten die centraal zal staan tijdens deze bijzondere avonden is Marlies Jansen. Geboren op Heezerse grond en afkomstig uit een zeer muzikale familie. Muziek is haar dus met de paplepel ingegoten. Marlies was 13 jaar frontvrouw van de bekende Leendse coverband Qnøt. Ze stond met hen in feesttenten, op bruiloften, kermissen en zelfs in de finale van de Clash of the Coverbands. Voor een potje Rockmziek mag je Marlies altijd wakker maken maar als moeder van 3 kinderen laat ze haar veelzijdigheid nu ook graag horen in tijdelijke projecten.