Show me…..Linda Kessels !

Foto en tekst aangeboden door Fanfare St. Nicasius

Ter ere van haar 100-jarig jubileum organiseert fanfare St Nicasius op 21 en 22 juni 2024 de eerste Heezerse Proms ,  Show me the Music !

Een muzikaal spektakel in een informele setting. Onder het genot van een drankje wordt u meegenomen op een muzikale reis door Heeze met verrassende videobeelden. U kunt genieten van populaire muziek waarbij de fanfare en slagwerkgroep ondersteund worden door een combo en diverse zangers en zangeressen. De avond wordt knallend afgesloten met een uniek reunie optreden van de Mothers Mega Band.

Graag stellen wij in de komende weken de artiesten aan u voor,

linda Kessels

Linda heeft haar sporen als zangeres inmiddels ruimschoots verdiend. Ze begon op zeer jonge leeftijd als zangeres bij Handsome Willy and the Leftovers. Via diverse projecten en bands nu het stralende middelpunt van Lapa Loca waarmee ze door het hele land optreedt. Haar gloedvolle vertolkingen in de de Aretha Franklin tribute met deze band leverden haar overal veel Respect op!  De combinatie van soul ,gevoel en power kenmerkt Linda. En dat laat ze ook graag in Heeze weer horen!

Mis dit niet ! We begroeten u graag op onze concertlokatie op Heezerenbosch 2.

21 en 22 juni, aanvang 19.30

Entree: 15,-

Voorverkoop via :

Lektura

Dorpshuis ’t Perron

of via www.fanfareheeze.nl

Let op: alleen nog staanplaatsen te koop

LAATSTE NIEUWS : zaterdag 22 juni is UITVERKOCHT !

Koop nu nog snel uw kaarten voor vrijdag 21 juni.