Show me….. Fanfare,  Slagwerkgroep en Combo !

Foto’s en tekst: Eric Berkers

Ter ere van haar 100-jarig jubileum organiseert fanfare St Nicasius op 21 en 22 juni 2024 de eerste Heezerse Proms ,  Show me the Music !

Een muzikaal spektakel in een informele setting. Onder het genot van een drankje wordt u meegenomen op een muzikale reis door Heeze met verrassende videobeelden. U kunt genieten van populaire muziek waarbij de fanfare en slagwerkgroep ondersteund worden door een combo en diverse zangers en zangeressen. De avond wordt knallend afgesloten met een uniek reunie optreden van de Mothers Mega Band.

Graag stellen wij in de komende weken de artiesten aan u voor,

Fanfare, Slagwerkgroep en Combo

Afgelopen weken zijn alle zangers, zangeressen en de afsluiter MMB aan u voorgesteld. Maar uiteraard zijn deze concerten ondenkbaar zonder de muzikale inbreng van de jubilerende Fanfare en Slagwerkgroep olv respectievelijk  John Brouwer en Marcel Heijnen ! Zij hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om tijdens deze concerten een hoog muzikaal nivo aan te tikken. Als solide basis waar de zang op kan excelleren maar ook in enkele verrassende instrumentale uitvoeringen. Tevens worden enkele nummers samen ten gehore gebracht.

Voor deze gelegenheid worden Fanfare en Slagwerkgroep versterkt met een geweldig combo. Wil Vermeer op gitaar, Koen Lindner op basgitaar, Joris Lindner op drums en Edwin van Zuiden op keyboard maken het muzikale plaatje compleet en zorgen voor de  ultieme Proms sound.

Mis dit niet ! We begroeten u graag op onze concertlokatie op Heezerenbosch 2.

21 en 22 juni, aanvang 19.30

Entree: 15,-

Voorverkoop via :

Lektura

Dorpshuis ’t Perron

of via www.fanfareheeze.nl

Let op: alleen nog staanplaatsen te koop

Zaterdag 22 juni is UITVERKOCHT !

Koop nu nog snel uw kaarten voor vrijdag 21 juni.