Schrijf je in voor het LIDO Jeugdhandbaltoernooi

Afbeelding van JeppeSmedNielsen via Pixabay | Bericht op basis van bericht LIDO

Op zaterdag 29 juni organiseert LIDO een jeugdhandbaltoernooi op de handbalvelden van sportpark ‘De Kleine Speel’ in Leende. Het toernooi staat open voor alle kinderen van groep 1 tot en met 8 van de basisschool, ongeacht ervaring of vaardigheid.

Het evenement begint om 09:00 uur en zal duren tot ongeveer 16:00 uur. De nadruk ligt op plezier en deelname, waarbij het motto van LIDO duidelijk naar voren komt: “Leende In De Overwinning”. Meedoen is belangrijker dan winnen!

En het beste van alles? Deelname is helemaal gratis! Dus waar wacht je nog op? Schrijf je in vóór vrijdag 14 juni om verzekerd te zijn van een plekje. Inschrijven kan individueel, als team, of zelfs als incompleet team – LIDO zal indien nodig teams samenstellen uit individuele inschrijvingen.

Gemengde teams van jongens en meisjes zijn van harte welkom, en doorlopend wisselen tijdens de wedstrijden is toegestaan. Bovendien mag de keeper bij elke wedstrijd een andere speler zijn.

Voor wie wat extra oefening wil voor het toernooi, is er de mogelijkheid om vooraf een training bij te wonen.

Wil je je inschrijven of meer informatie? Neem dan contact op met Claudia van der Sanden via toernooi@hv-lido.nl of bezoek Prins Willem-Alexanderplein 12. Voor verdere vragen kun je ook contact opnemen met Judith van Weert via hetzelfde e-mailadres. We hopen jullie allemaal te zien voor een dag vol sport en plezier!

© 2024 Mijn Heeze