Samen Duurzaamheid Bespreken onder het Genot van Brabantse Gezelligheid

In ‘t Perron in Heeze vinden binnenkort weer twee Energie cafés plaats, een initiatief van de Energiecoöperatie Opgewekt Heeze-Leende. Dit café biedt inwoners van de gemeente de perfecte gelegenheid om informeel met dorpsgenoten in gesprek te gaan over actuele thema’s, met een specifieke focus op het verduurzamen van woningen.

Bron tekst: Opgewekt Heeze-Leende

Het Energie Café, dat wordt georganiseerd voor en door inwoners, staat garant voor Brabantse gezelligheid, waarbij er volop ruimte is voor discussie en reflectie. De bijeenkomsten vinden plaats in een van de drie dorpskernen, en de data worden regelmatig bijgewerkt op de website van de Energiecoöperatie Opgewekt Heeze-Leende.

De eerstvolgende Energie Cafés zijn gepland op:

  1. Donderdag 7 december 2023: Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang om 20.00 uur in ‘t Perron in Heeze. Het thema van deze avond is “Woonhuis van het gas af”, met een presentatie door Jeroen van Hemert.
  2. Woensdag 13 december 2023: Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang om 20.00 uur, wederom in ‘t Perron in Heeze. Ook op deze avond staat het thema “Woonhuis van het gas af” centraal, met een presentatie door Jeroen van Hemert.

Tijdens deze interactieve avonden is er voldoende ruimte voor vragen en discussie. Deelname aan de Energie Cafés is kosteloos, en bezoekers worden verwelkomd met gratis koffie en thee.

Geïnteresseerden kunnen zich vooraf aanmelden via de website van de Energiecoöperatie Opgewekt Heeze-Leende: https://opgewektheezeleende.nl/contactformulier.

Voor deelnemers met een hoorapparaat dat met ringleiding kan werken, is er op 13 december een speciale voorziening beschikbaar. Graag bij aanmelding aangeven dat u van deze ringleiding gebruik wilt maken.

Mis deze kans niet om samen met mede-inwoners te praten over duurzaamheid en bij te dragen aan een groenere toekomst voor Heeze-Leende!