RKSV Heeze verwelkomt Ronald Steijlen als Hoofdtrainer voor komend seizoen

RKSV Heeze heeft het genoegen om met trots aan te kondigen dat Ronald Steijlen uit Asten vanaf het seizoen 2024-2025 de rol van hoofdtrainer op zich zal nemen bij RKSV Heeze 1.

Foto’s en tekst: RKSV Heeze

De 57- jarige Steijlen wordt daarmee de opvolger van Goeran van den Heuvel. Steijlen is getrouwd met Claudia en heeft drie zonen van 29, 27 en 17 jaar. Naast zijn passie voor voetbal golft hij graag en in het dagelijks leven is hij werkzaam als teamleader bij Seerden in Nuenen.  

Als speler heeft Steijlen 14 seizoenen in het 1ste elftal van NWC uit Asten gespeeld. Zijn trainersloopbaan is begonnen in de jeugd bij NWC en sinds het seizoen 2013 – 2014 is hij onafgebroken hoofdtrainer geweest van onder andere SSE, Stiphout-Vooruit en Sparta ’18 uit Sevenum. Momenteel is Steijlen trainer van RKMSV Meijel waarmee hij vorig jaar op een haar na promotie naar de 3e klasse misliep. 

RKSV Heeze haalt met Steijlen een ervaren en ambitieuze trainer met een winnaarsmentaliteit binnen. Samen met assistent-trainer Marius Methorst en de overige leden van de technische staf gaat Steijlen zich vanaf volgend seizoen volledig inzetten om met de jongens van de selectie van RKSV Heeze successen te behalen.