RKSV Heeze verliest van RPC en daalt af van roze wolk.

Heeze – Dit is een verslag van horen-zeggen. Ik zag alleen de eerste helft. En daar was weinig over te melden. Wat kleine kansen van twee kanten en geen doelpunten. Maar de bezoekers leken toch het iets betere van het spel te hebben. Ruststand 0-0.

In de tweede helft bleek dat te worden voortgezet. Al vrij snel, in de 48e minuut, kwamen de bezoekers op een 0-1 voorsprong. En in de 62e minuut verdubbelde zich die voorsprong tot de 0-2. Volgens zeggen waren het goed uitgespeelde kansen van de ploeg die voetballend beter was. En dan valt er op zo’n voorsprong niets op aan te merken. Vlak voor tijd werd het zelfs nog 0-3. Al met al een verdiende overwinning voor RPC.

Volgende week mag Heeze bij Schijndel gaan proberen de goede draad weer op te pakken.