Recordopbrengst in de Goede Doelen Week

Afbeelding van moerschy via Pixabay | Tekst: Redactie Mijn Heeze

Van 8 tot 11 april 2024 vond in Heeze en Leende de jaarlijkse Goede Doelen Week plaats. Dit jaar kozen diverse organisaties ervoor om samen te werken in plaats van individuele collectes te organiseren. Een nieuwkomer dit jaar was de Dierenbescherming, die zich aansloot bij de gezamenlijke inzameling.

Voorafgaand aan de collecteweek ontving elk huishouden een donatieformulier. Hierop konden bewoners aangeven welk bedrag zij aan elk deelnemend goed doel wilden doneren. Deze bijdragen werden verzameld in een envelop, die tijdens de collecteweek werd opgehaald.

Dankzij de gulle giften van de inwoners van Heeze en Leende is er dit jaar bijna € 80.000 opgehaald voor de goede doelen. We zijn alle donateurs ontzettend dankbaar voor hun steun!

Heeft u interesse om volgend jaar te helpen als collectant? Zowel in Heeze als in Leende zoeken we vrijwilligers. Uw taken omvatten het verspreiden van de donatieformulieren voorafgaand aan de collecte, het collecteren zelf op twee dagen die u het beste uitkomen, en het inleveren van de collectebus bij een verzamelpunt. Uw inzet kost ongeveer 1,5 tot 2 uur. In Leende werkt u samen met een medecollectant, terwijl u in Heeze zelfstandig collecteert. Vul het formulier in op gdw-heeze-leende.nl